Nou glossari de termes de la covid-19

Glossari bàsic covid-19

Glossari bàsic covid-19 en PDF (cliqueu la imatge per descarregar-vos-el)

La UGT de Catalunya ha editat el Glossari bàsic. Covid-19, que recull els termes principals d’aquesta pandèmia relacionats amb el món del treball.

La publicació s’adreça a delegades i delegats de prevenció de riscos laborals, però també és una eina útil per a tothom que necessiti aclarir conceptes sobre la covid relacionats amb la temàtica laboral. És fruit del treball conjunt de l’Oficina Tècnica de Prevenció de Riscos Laborals, adscrita a la Secretaria de Política Sindical de la UGT de Catalunya (OTPRL) i del Servei Lingüístic del sindicat, i té el suport de la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya.

El glossari explica, amb definicions i notes, el significat d’una cinquantena de conceptes com ara agent biològic, immunitat, prevalença, protocol de retorn i d’accés a la feina, prova diagnòstica ràpida, treballador/ora vulnerable o especialment sensible a la covid-19, entre altres.

Aquesta publicació s’afegeix a les editades anteriorment dins la col·lecció “La prevenció a mà”, que trobareu a l’apartat de terminologia d’aquest blog: Glossari bàsic de salut reproductiva i prevenció de riscos laborals, Glossari bàsic de mútues, Glossari bàsic de prevenció de riscos laborals per a delegats i delegades.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *