Programació de cursos de català per al 2016 (nivells B, C i D)

catala16

Cursos de català FSP-UGT 2016

La Federació de Serveis Públics de la UGT de Catalunya, juntament amb el Consorci per a la Normalització Lingüística organitza cursos de català de nivells B, C i D per a treballadors de la funció pública i oberts a tothom.

Es tracta de cursos presencials de 90 hores que es faran a Barcelona i a altres poblacions de Catalunya, a partir de gener 2016, en dies entre setmana (horaris de matí o tarda) o en dissabtes. El requisit per accedir-hi és tenir el certificat del nivell inferior o haver fet una prova de nivell a www.parla.cat.

Per a més informació i inscripcions, aneu a la pàgina www.forumcatalunya.com (menú Cursos – Cercador temàtic – Idiomes – Català), adreceu-vos a les seccions sindicals de la UGT o bé als telèfons 93 307 70 02 i 93 295 61 11.

 

12 comments

 • El de dimarts i dijous pel dematí no apareix. Ja no hi ha places? Gràcies.

 • Bona tarda,
  Per problemes de combinació amb la feina m’interessaria el curs de Nivell D de català però online. Hi ha de disponible?

  Gràcies

  Carla

  • Carla,

   Dins de la programació de la Federació de Serveis Públics de la UGT no hi ha cursos de nivell D en línia. Pel que fa a cursos presencials en dissabte, l’any passat n’hi havia algun. Si vols mirar-t’ho de cara a aquest any, pròximament es publicarà l’oferta de cursos a la pàgina http://www.forumcatalunya.com i també en farem difusió mitjançant aquest blog.

 • Hola,
  Em podrieu informar si hi ha planificat fer un curs de nivell D de català?

  gràcies

  • Sílvia, la Federació de Serveis Públics de la UGT de Catalunya organitza periòdicament cursos de català per a diferents nivells a Barcelona, incloent-hi el nivell D. Els cursos es publiquen a http://www.forumcatalunya.com, a partir del mes de setembre-octubre, que és quan s’obre la preinscripció.

   Gràcies pel teu interès.

 • Hola,
  Em podrieu informar si hi ha planificat fer un curs de nivell D de català intensiu a l’estiu??

  Gràcies

 • Bon dia,

  em podrieu informar si hi ha previst realitzar algún curs de català nivell D a Tarragona?

  Gràcies!!

  • Maribel,

   Et recomanem que entris al cercador de cursos del Consorci per a la Normalització, on podràs trobar-hi tots els cursos de català de tots els nivells arreu de Catalunya. Ara mateix si hi fas una cerca veuràs que hi ha un curs de nivell superior que comença el 19 de febrer: http://www.cpnl.cat/cursos-catala/cercador-cursos/curs/01801C2PRQ01038/aula/840

   Pel que fa als cursos de català que organitzem la FSP-UGT de Catalunya, no n’hi ha cap de previst, ara per ara, a Tarragona. La pàgina on pots trobar la informació detallada de tots els cursos (no només de català) és http://www.forumcatalunya.com.

   Gràcies per l’interès!

   Servei Lingüístic
   UGT de Catalunya

 • Ivan Darnés

  Em podrieu informar si hi ha planificat algún curs de nivell J de català per aquest any 2016?

  Moltes gracies

  • Ivan,

   La UGT de Catalunya no organitzem cursos de català jurídic. Si ets advocat col·legiat o treballes en l’àmbit del dret, et suggerim que t’adrecis al Col·legi d’Advocats, que sí que n’organitza. S’hi poden inscriure advocats, procuradors, registradors, notaris o graduats socials. Són cursos que ofereix el Departament de Justícia als col·legiats, totalment gratuïts, i amb accés al certificat oficial del Centre d’Estudis Jurídics.

   D’altra banda, en aquest blog tenim un apartat de recursos de llenguatge jurídic i administratiu (https://catala.ugt.cat/recursos-de-llenguatge-juridic-i-administratiu/) on també hi pots troba l’enllaç a un curs d’autoaprenentatge en línia de llenguatge jurídic que inclou les solucions als exercicis. Recentment també hem obert un nou apartat amb models de documents jurídics i administratius (https://catala.ugt.cat/fomentar-lautonomia-linguistica/models-de-documents/). Esperem que la informació et sigui útil!

   Servei Lingüístic
   UGT de Catalunya

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *