Oferta de cursos de català 2017 (nivells B, C i D)

cursos-catala-2017-imatge

La FeSP-UGT de Catalunya ja ha obert la preinscripció als cursos de català 2017 que organitza juntament amb el Consorci per a la Normalització Lingüística. Es tracta de cursos de nivells B, C i D, adreçats a treballadors i treballadores de la funció pública i oberts a tothom.

Els cursos són de caràcter presencial, d’una durada de 90 hores, i es faran a Barcelona i a altres poblacions de Catalunya a partir de gener de 2017 i fins al juny, en dies entre setmana (els dimarts, dijous o divendres, de 15.30 a 19.30 h) o en dissabtes (de 9 a 14 h). El requisit per accedir-hi és tenir el certificat del nivell inferior o haver fet una prova de nivell a www.parla.cat.

Per a més informació i preinscripcions aneu a la pàgina www.forumcatalunya.com (menú Cursos – Cercador temàtic – Idiomes – Català), adreceu-vos a les seccions sindicals de la Federació d’empleats de Serveis Públics de la UGT o bé als telèfons 93 307 70 02 i 93 295 61 11.

En aquest enllaç podeu descargar-vos el cartell dels cursos en PDF.

12 comments

 • Montserrat Belmonte

  Hola bones,

  em dic Montse i us escric per preguntar-vos si teniu previst realitzar cursos del nivell D de català a Vilanova properament o de cara a l’any que ve.

  Gràcies,

  • Montserrat, els cursos que organitza la Federació d’Empleades i Empleats Públics de la UGT es solen fer de gener a juny, i la preinscripció comença un parell de mesos abans, és a dir, cap al novembre. En aquest blog en penjarem una notícia així que es facin públics. Però el primer lloc on es penja tota la informació detallada és en aquesta pàgina: http://www.forumcatalunya.com.

 • Hola bon dia!
  Estic interessada en el nivell D de català, veig que aquest any es fa de Gener a Juny a Barcelona així que suposo que hauré d’esperar a l’any que ve si el vull fer amb vosaltres no?

  • Eli, efectivament, els cursos es fan de gener a juny, i la preinscripció comença un parell de mesos abans, cap al novembre. En aquest blog en penjarem una notícia així que es facin públics. On se’n podrà trobar tota la informació detallada és a http://www.forumcatalunya.com.

 • RAQUEL MARTINEZ

  M’agradaria saber si es fan cursos de català C2 a Sabadell? i en cas afirmatiu, quin horari? i on adreçar-me per inscriure’m?

  Gràcies

  • Raquel, ara per ara les inscripcions als cursos de català estan tancades. Per a més informació sobre pròxims cursos pots adreçar-te a la Federació d’Empleades i Empleats de Serveis Públics de la UGT (telèfons 93 30 77 002 / 93 30 76 390, de dilluns a divendres de 8 a 15 h), o bé consultar la seva pàgina de Formació: https://www.forumcatalunya.es/?lang=ca. Gràcies pel teu interès.

 • Hola,
  Estic interessada en saber si es fan cursos de català nivell C2 a la zona del Maresme i en cas afirmatiu, en quin horari serien.

  D’altra banda, entenc que aquests cursos van destinats a treballadors no públics també oi?

  moltes gràcies per avançat

  • Hola, Coral:

   Els cursos que organitza la Federació d’Empleats de Serveis Públics de la UGT de Catalunya estan oberts a treballadors de qualsevol sector, efectivament, però ara per ara no n’hi ha cap de previst a la zona del Maresme. Pots mirar altres opcions, com els cursos del Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL). Et recomanem que visitis el Cercador de cursos (http://www.cpnl.cat/cursos-catala/cercador-cursos/), que et permet filtrar el catàleg de cursos per nivells, comarca i població.

 • hola ,

  m’agradaria saber si fan cursos per al nivell C2 de català en horari matí entre setmana si us plau. I on els fan.

  gràcies

  • Úrsula, de cursos de nivell C2 (D) n’hi ha previstos a Barcelona (en horaris de dijous a la tarda i dissabtes al matí); a Badalona (Can Ruti), Sabadell i Lleida, també els dissabtes al matí; i a Tarragona (dimarts i dijous a la tarda). Per a més detalls sobre horaris, dates d’inici i inscripció cal que vagis a http://www.forumcatalunya.com > Cursos > Cercador temàtic > Idiomes > Català (apareixen al final de la pàgina 2). Els cursos d’aquest nivell comencen en diferents dates, però tots a partir del 14 de gener, o sigui que et recomanem que t’afanyis a informar-te’n mitjançant la web que t’hem indicat, o a la teva secció sindical, si estàs afiliada a la UGT, o bé al telèfon de la Federació de Serveis Públics del sindicat (93 295 61 11).

 • bona tarda,

  em dic montse i m’agradaria saber si a Lleida es fan aquests cursos també i quins horaris hi ha.

  moltes gracies

  • Montse, sí que s’organitzen cursos a Lleida, concretament dos: un de nivell C, del 6 de febrer al 31 de maig de 2017 (dilluns i dimecres de 18 a 20 h), i un altre de nivell D (C2), del 4 de febrer al 27 de maig de 2017 (dissabtes, de 9.30 a 13.30 h).

   Encara ets a temps d’inscriure-t’hi. Per a fer-ho, has d’anar a http://www.forumcatalunya.com > Cursos > Cercador temàtic > Idiomes > Català (apareixen al final de la pàgina 2).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *