Els termes de la naturopatia, disponibles en línia

Baner_DLNaturopatia_482×212La UGT de Catalunya i la sectorial de teràpies naturals de la CTAC-UGT, amb l’assessorament del TERMCAT, centre de terminologia, han publicat el Vocabulari de naturopatia, que recull els termes bàsics més utilitzats pels professionals d’aquest àmbit.  Consultable en línia des de la web del TERMCAT, es tracta d’una obra oberta a la inclusió de nous conceptes. Conté una seixantena de termes, amb la denominació en català i en castellà, la definició en català i notes explicatives.

Es pot accedir a l’obra des de l’apartat Diccionaris en Línia del portal del TERMCAT. Des de la pestanya Consulta de termes, es pot o bé accedir a la llista alfabètica de les denominacions i desplegar les fitxes, o bé fer cerques simples o avançades (en qualsevol dels idiomes del diccionari).

Aquest treball compta amb el suport de la Direcció General de Política Lingüística i forma part de la tasca que porta a terme la Confederació de Treballadors Autònoms i el Servei Lingüístic de la UGT de Catalunya, amb l’assessorament del TERMCAT, de recopilació dels termes d’ús més freqüent en les teràpies naturals, iniciada l’any 2013 amb el Lèxic bàsic de les teràpies naturals.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *