Vols practicar el català?

 

Vols practicar el català i no tens amb qui fer-ho? L’Avalot-Joves de la UGT de Catalunya i el centre d’autoformació de persones adultes Maria Rúbies organitzen activitats de voluntariat i d’intercanvi lingüístic al barri del Raval (Barcelona).

L’Avalot posa en contacte parelles lingüístiques, és a dir, persones que vulguin aprendre el català i practicar-lo, amb d’altres que ja tinguin un nivell inicial de català, i vulguin destinar una part del seu temps a conversar i fer d’ensenyants de la llengua. L’associació també impulsa intercanvis lingüístics i grups de discussió, i posa a disposició el seu espai al cor del Raval, l’Union Bar Barcelona.

Per a més informació sobre el voluntariat lingüistic de l’Avalot, consulteu la pàgina de l’Avalot.cat i el bloc de l’Union Bar Barcelona. En aquest enllaç podeu descarregar-vos el díptic i el cartell de la campanya de voluntariat lingüístic Ensenya la llengua, de l’Avalot.

També, i des de fa molts anys, el centre d’autoformació de persones adultes Maria Rúbies impulsa intercanvis i voluntariat lingüístic, a més de cursos de català, castellà, anglès i francès, entre d’altres. Si hi esteu interessats, adreceu-vos directament al centre, a la plaça de Vázquez Montalbán, núm. 4, 1r pis (barri del Raval, Barcelona) o bé al telèfon 933 103 094. Trobareu tota la informació sobre les activitats que organitzen en aquest blog.

 

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *