Taller de comunicació amb perspectiva de gènere

Word ArtEl llenguatge que fem servir en les comunicacions internes i externes del sindicat és determinant per contribuir a la construcció d’una realitat igualitària i no discriminatòria. Per això, la Secretaria d’Igualtat i Formació de la Federació d’Indústria, Construcció i Agro de la UGT de Catalunya i el Servei Lingüístic del sindicat organitzem un taller de recursos de comunicació amb perspectiva de gènere adreçat a delegats i delegades dels sectors de l’energia, química, construcció, mineria, tèxtil i arts gràfiques, agroalimentària i tabac, material de transport, electrònica i TIC, béns d’equip, automoció i siderúrgia.

Aquest taller s’emmarca en un seguit de jornades i actes organitzats per la Federació per promoure la igualtat entre homes i dones a l’àmbit laboral i que tenen lloc el dia 8 de cada mes durant tot l’any.cartell blog jpg

L’activitat inclourà una part pràctica tant escrita com oral i es posarà a l’abast dels participants una tria de recursos per a un ús no sexista de la llengua.

La sessió tindrà lloc divendres 8 de juny a la seu de la UGT de Cornellà i anirà a càrrec de Montse Beltran, periodista especialitzada en gènere i membre d’Almena Feminista, cooperativa de projectes de cooperació i gènere i abordatge de les violències masclistes. El taller compta amb el suport de la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *