S’obren les inscripcions als tallers Situa’t i practica el català

Clipboard02

L’Associació d’Ajuda Mútua d’Immigrants a Catalunya (AMIC-UGT) organitza el pròxim mes d’octubre els tallers Situa’t i practica el català. Per inscriure-s’hi cal reservar plaça abans del 25 de setembre.

L’objectiu d’aquesta activitat és oferir un marc on les persones que ja entenguin la llengua puguin aprendre i, sobretot, practicar, el vocabulari i la fraseologia bàsica en català relacionada amb quatre entorns quotidians, amb l’acompanyament i la sensibilització necessaris.

L’activitat comprèn quatre tallers de dues hores cadascun, un període obert per a la recollida d’informació en quatre àmbits —laboral, sanitari, educatiu i Administració—, i una sessió final de posada en comú d’experiències i lliurament d’un certificat d’assistència.

Per als participants només hi ha dos requisits necessaris: entendre el català (tenir les competències comunicatives elementals per sortir-se’n en situacions quotidianes) i voler llançar-se a parlar-lo.

En completar el programa, els participants obtenen un certificat d’assistència.

L’activitat està organitzada per AMIC-UGT amb el suport del Servei Lingüístic de la Unió General de Treballadors de Catalunya, el Centre de Formació d’Adults Maria Rúbies i la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya.

En aquest enllaç podeu descarregar-vos full volant.

Calendari i lloc de realització
Dates: 7, 9, 14 i 16 d’octubre, de 18 a 20 h i  4 de novembre, de 18 a 19.30 h.
Lloc: Aula de l’IDFO. Rambla del Raval, 29-35, 1a planta. Barcelona.

Inscripcions
Fins al 25 de setembre. Cal reservar plaça al 93 304.68 41, o bé per correu electrònic a amic@associacioamic.cat
Places limitades.
Activitat oberta a tothom.

Organitza: UGT de Catalunya i AMIC-UGT, amb la col·laboració del centre formació d’adults Maria Rúbies i el suport de la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *