Sessions d’eines de català a la UGT de les Comarques Gironines

El Servei Lingüístic de la UGT de Catalunya organitza tallers d’eines de català per al personal del sindicat, les seves unions territorials i organismes. L’objectiu de les sessions és donar a conèixer recursos lingüístics que facilitin la seva tasca diària a l’hora de redactar documents i correspondència en català, revisar i traduir textos, buscar equivalències a altres llengües, aprendre a fer cerques a l’Optimot i en altres eines de llengua que hi ha a la xarxa.

Cada sessió té una durada de dues hores i són eminentment pràctiques, a fi que els assistents coneguin i a la vegada utilitzin els recursos. Avui se n’han fet dues a la seu de l’IDFO de Girona, una al matí i una altra a la tarda, que han comptat amb la participació d’una vintena de persones procedents de les diferents seus de la UGT de les Comarques Gironines. El pròxim mes de novembre se’n farà una altra a Tarragona, adreçada a sindicalistes de la UGT de Tarragona.

Aquesta activitat s’emmarca en el Pla de foment de la llengua catalana a la UGT de Catalunya i compta amb el suport de la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *