Segona edició dels tallers “Situa’t i practica el català”

Aquest novembre comença la segona edició dels tallers “Situa’t i practica el català”, organitzats per AMIC-UGT i el Servei Lingüístic de la UGT de Catalunya, amb la col·laboració del Centre de Formació Maria Rúbies i el suport de l’Ajuntament de Barcelona i Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya.

La dinàmica utilitzada en els tallers facilita la pràctica del català —a través d’exercicis, jocs de rol i altres activitats—, genera complicitat entre els participants i permet compartir les experiències amb la resta del grup. Un cop completada l’activitat cada participant serà capaç d’identificar les seves fortaleses, els aspectes que podrà millorar i les eines per a fer-ho.

L’activitat s’estructura en quatre sessions en horari de tarda, un període obert per a la recollida d’informació en quatre àmbits —laboral, sanitari, educatiu i Administració—, i una sessió final de posada en comú d’experiències, a més del lliurament d’un certificat d’assistència.

Aquest any els tallers s’ofereixen en el marc del curs de Català 2 del Centre de Formació Maria Rúbies, els alumnes del qual també hi participaran. Per inscriure’s als tallers no és necessari matricular-se al curs de català. Les sessions tindran lloc els dies 11, 18, 25 de novembre, 9 de desembre i 20 de gener, de 17 a 18.30 hores. El Centre de Formació Maria Rúbies està situat a la Rambla del Raval, 29-35, 1a planta, de Barcelona.

Per a més informació i inscripcions:
Per correu electrònic o telèfon: amic@associacioamic.cat / 93 304 68 41
Presencialment: Rambla Santa Mònica, 10. Barcelona.

Material didàctic: cliqueu aquí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *