Piula-ho, taller de pronoms febles per a Twitter

El Servei Lingüístic de la UGT de Catalunya, el Centre d’autoformació de persones adultes Maria Rúbies i l’Avalot-Joves de la UGT de Catalunya organitzen un taller de pronoms febles per a Twitter. L’objectiu és aprendre a fer servir els pronoms febles i promoure l’ús del català a les xarxes socials.

La nostra llengua disposa d’aquest mecanisme lingüístic que no tenen altres llengües, els pronoms febles, i que ens permet escurçar paraules i escriure i piular idees fent servir menys espais.

L’activitat, que s’enfocarà d’una manera molt pràctica, s’adreça a ciberactivistes i a tothom que vulgui aprendre i practicar els pronoms febles a un nivell bàsic (especialment els pronoms en i hi). També s’hi podrà participar per Twitter, mitjançant piulades amb l’etiqueta #piulaho (sense el guionet).

Dossier del taller #Piula-ho. Pronoms febles per a Twitter (PDF).

El taller es farà a l’Union Bar Barcelona (espai de l’Avalot, situat a la plaça de Vázquez Montalbán, 4, al cor del Raval), el dimecres 10 d’abril, de 18 a 20 hores


Inscripcions:

Cal enviar un correu electrònic a serveilinguistic@catalunya.ugt.org amb el nom, cognoms i dades de contacte (adreça de correu electrònic i usuari de Twitter).

 

 

 

One comment

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *