Nova edició dels tallers “Situa’t i practica el català”

situatflyer2

Aquest setembre comença una nova edició (la tercera) dels tallers “Situa’t i practica el català”, aquest any també a Torredembarra, com a pràctiques de continuïtat per als alumnes que han fet un curs de català de febrer a juny a la seu de Càritas d’aquesta població.

Els tallers els organitza el Servei Lingüístic de la UGT de Catalunya, AMIC-UGT i Càritas de Torredembarra, i compten amb el suport de la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya.

L’activitat es porta a terme al local de Càritas durant els mesos de setembre i octubre, i s’estructura en quatre sessions, en què es treballen la comunicació i expressió oral en diferents àmbits temàtics —laboral, sanitari, educatiu i Administració— combinades amb la pràctica de l’idioma en aquests entorns, i una sessió final de posada en comú d’experiències. A la cloenda es lliurarà un certificat d’assistència als qui hagin completat els tallers.

Les sessions tenen lloc els dies 26 de setembre, 3, 10, 17 i 24 d’octubre, a Càritas (c. Camp Vell, 14, Torredembarra).

A partir del desembre s’iniciaran nous tallers a Barcelona, al local Union Bar, de l’Avalot-Joves de la UGT de Catalunya, com a pràctiques complementàries de les classes de Català 1 de l’escola de formació de persones adultes Maria Rúbies.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *