Jornada sobre acolliment lingüístic a Girona

jornada AL2

El pròxim divendres, 20 de març, a la Biblioteca Pública de Girona Carles Rahola, tindrà lloc la Setena Jornada de presentació de materials i experiències, que aquest any es titula “L’acolliment lingüístic: el context social i personal i la motivació en l’aprenentatge“. 

La jornada s’adreça al professorat de català i als professionals i voluntaris d’entitats i organismes vinculats a l’acolliment lingüístic, i l’organitza la Direcció General de Política Lingüística i el Grup d’Immigració de la Comissió d’Organismes i Serveis per al Foment de la Llengua Catalana de Girona.

Enguany comptarà amb les intervencions d’Ester Franquesa, directora general de Política Lingüística, Xavier Bosch, director general per a la Immigració, Andreu Domingo, subdirector del Centre d’Estudis Demogràfics de la UAB, Saïd el Kadaoui, psicòleg especialista en contextos de migració, i Llorenç Comajoan, professor del Departament de Filologia i Didàctica de la Llengua i la Literatura de la Uvic-UCC.

A la segona part de la jornada es presentaran cinc experiències d’acolliment lingüístic que han portat a terme diferents entitats, com són AMIC-UGT, l’Associació Àkan i la Plataforma per la Llengua, entre d’altres.

En aquest enllaç podeu consultar el programa de la jornada i les condicions per inscriure-s’hi. Les presentacions i conclusions es penjaran a www.gencat.cat/llengua/acolliment/cursos.

La inscripció és gratuïta i les places són limitades.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *