Tallers per llançar-se a parlar el català

situatflyer3

L’Associació d’Ajuda Mútua d’Immigrants a Catalunya (AMIC-UGT) organitza els tallers Situa’t i practica el català, adreçats a les persones que ja entenen la llengua catalana, però que encara no s’han llançat a parlar-la. L’objectiu és practicar i aprendre vocabulari i la fraseologia bàsica en català relacionada quatre entorns quotidians: amb el món de la feina, de la sanitat, de l’educació i de l’Administració.

L’activitat inclou quatre tallers de dues hores cadascun, un període obert per a la recollida d’informació en els quatre àmbits —laboral, sanitari, educatiu i Administració—, i una sessió final de posada en comú d’experiències i lliurament d’un certificat d’assistència.

Per participar-hi només cal entendre el català (tenir les competències comunicatives elementals per sortir-se’n en situacions quotidianes) i voler llançar-se a parlar-lo.

En completar el programa, els participants obtenen un certificat d’assistència.

L’activitat l’organitza AMIC-UGT amb el suport del Servei Lingüístic de la Unió General de Treballadors de Catalunya, el Centre de Formació d’Adults Maria Rúbies i la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya.

Calendari i lloc de realització
Dates: 7, 9, 14 i 16 d’octubre, de 18 a 20 h i  4 de novembre, de 18 a 19.30 h.
Lloc: Aula de l’IDFO. Rambla del Raval, 29-35, 1a planta. Barcelona.

Inscripcions
Cal reservar plaça al 93 304.68 41, o bé per correu electrònic a amic@associacioamic.cat (places limitades). Activitat oberta a tothom.

Organitzen: UGT de Catalunya i AMIC-UGT, amb la col·laboració del centre formació d’adults Maria Rúbies i el suport de la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya.

situatflyer

En aquest enllaç podeu descarregar-vos el full volant:

Full volant

I en aquest altre, una part dels materials didàctics que es faran servir en els tallers:

Làmines situa’t i practica (pdf)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *