Estrenem el bloc Català UGT

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Posem en marxa el bloc Català UGT, un espai del Servei lingüístic de la UGT de Catalunya on hi podeu trobar una tria de recursos per resoldre dubtes i fer consultes de llengua catalana.

Les eines que hi trobareu aquí són, en bona part, les que fem servir al Servei lingüístic per a la nostra tasca diària d’assessorament i correcció de textos en català. Sortosament, la xarxa ofereix avui multitud de recursos interessants per a l’autocorrecció de textos, i per a l’autoaprenentatge de la llengua. I sovint contenen informació més actualitzada que no pas la que trobem en diccionaris en la versió impresa.

Esperem que el bloc us sigui útil per a la vostra feina i ús quotidià, i us serveixi també per a estar al dia de tots aquells temes relacionats amb la llengua i el seu ús social. L’anirem ampliant i adaptant a les necessitats de les consultes més freqüents, especialment les que tinguin a veure amb el treball quotidià dels delegats i les delegades de la UGT de Catalunya, així com de les seccions sindicals presents a les empreses.

2 comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *