Campanya ‘#TotsSomEscola’ per recopilar missatges de suport a l’escola catalana

dina5La plataforma Somescola, de la qual forma part la UGT de Catalunya, ha llançat la campanya #TotsSomEscola, a través de la qual convida a mostrar el suport i el reconeixement al model d’escola catalana i a la tasca dels docents mitjançant una postal.

La campanya convida a tothom qui vulgui a descarregar-se la postal de Somescola (disponible aquí), escriure-hi un missatge personal de suport i compartir-la a les xarxes socials.

Els missatges s’han de dipositar en les capses que s’habilitaran a les escoles (on es va estudiar, on es porta els fills/es, l’escola del barri, etc.). D’entre totes les postals que es compilin se’n farà una selecció i es donaran a conèixer.

Per deixar constància d’aquest moment, s’anima a fer-se una foto o selfie i compartir-la a les xarxes socials amb l’etiqueta #totssomescola.

Somescola fa una crida a tota la comunitat educativa perquè faci seva la campanya (AMPA, direccions dels centres educatius, professorat, sindicats i resta d’entitats que fan que l’escola catalana hagi sigut i segueixi sent una realitat) i els demana que habilitin una caixa identificada amb el logotip de Somescola (disponible aquí) en una zona de fàcil accés a l’escola per recollir les postals.

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *