Busques parella per practicar el català?

cartell_ok_1
Necessites practicar el català o disposes d’una estona per conversar amb algú que l’aprèn? Ho tens ben fàcil: a diferents seus de la UGT hi pots trobar punts d’informació i inscripció al Voluntariat per la Llengua (VxL), el programa per practicar el català a través de la conversa.

El VxL es basa en la creació de parelles lingüístiques formades per un voluntari, que parla català fluidament, i un aprenent, que en té coneixements bàsics i vol adquirir fluïdesa. Per participar-hi només cal ser major d’edat, disposar d’un mínim d’una hora a la setmana durant 10 setmanes i tenir ganes de parlar.
Pots triar entre dues modalitats: presencial (les parelles han d’assistir al lloc de trobada que hagin acordat) i virtual (les parelles fan les trobades per mitjà d’internet, a través de plataformes de videoconferència).

Si vols inscriure-t’hi o demanar informació sobre com funciona el programa, emplena la butlleta que trobaràs en qualsevol dels punts habilitats a les seus d’UGT i diposita-la a la bústia. Al cap de pocs dies dinamitzadors del programa es posaran en contacte amb tu per informar-te’n dels detalls i proposar-te una parella amb qui puguis parlar el català en la modalitat que triïs.

IMG_2973 Sta Mònica
  • Union Bar de l’Avalot. Plaça de Vàzquez Montalbán, 4. Barcelona.
  • Seu d’UGT de Catalunya a la rambla del Raval, 29-35. Barcelona.
  • Seu d’UGT de Tarragona: C/Ixart, 11.
  • Seu d’UGT a Reus: Pl. Villarroel, 2
  • Seu d’UGT a Valls: c / Muralla del Carme, 24
  • Seu d’UGT al Vendrell: C/Nord, 11 i 13

 

L’Union Bar, també punt de trobada VxL

Urna VxL Avalot_1 250517

L’Union Bar de l’Avalot, els joves de la UGT de Catalunya, també és un dels punts d’inscripció al Voluntariat per la Llengua. a més, qualsevol parella lingüística que ho desitgi hi trobarà sempre un espai per a la conversa, amb una taula i un parell de cadires. Per a més informació, feu clic aquí.

El VxL va néixer l’any 2003 i ja hi han passat més de 125.000 parelles lingüístiques. És un programa reconegut per la Unió Europea i adoptat a l’Aran, Perpinyà, Andorra, el País Valencià, les Illes Balears i, també, a Bolzano (Itàlia) i a Flandes (Bèlgica).

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *