Argumenta, recursos per millorar les competències lingüístiques i comunicatives

argumenta

L’Argumenta és un material multimèdia basat en l’aprenentatge autònom per donar suport en les competències comunicatives en l’àmbit acadèmic i professional.

S’adreça als estudiants universitaris i a persones que tenen una comprensió bàsica de la llengua catalana i s’hi pot accedir des de la pàgina web Argumenta.

Tot i que els continguts d’Argumenta s’han elaborat pensant en les necessitats dels estudiants universitaris, conté recursos que poden ser útils a qualsevol persona que necessiti millorar les seves habilitats comunicatives, tant des del punt de vista professional com personal. D’altra banda, moltes de les feines que ofereix el mercat laboral pressuposen o exigeixen dominar les habilitats tractades a Argumenta, per la qual cosa resulta un material especialment recomanable per a les persones que busquen feina i han de presentar currículums i fer front a entrevistes.

Conté 24 unitats temàtiques de consulta que expliquen com aprendre uns bons apunts, com es respon un examen amb èxit, com es redacta un web, com corregir o traduir un text, com redactar un informe, com fer un resum, com fer un currículum, com escriure un article, o com afrontar una entrevista de feina, entre d’altres.

El material és fruit del treball de nou universitats catalanes (Universitat de Barcelona, Universitat Autònoma de Barcelona, Universitat Politècnica de Catalunya, Universitat Pompeu Fabra, Universitat de Girona, Universitat de Lleida, Universitat Rovira i Virgili, Universitat Oberta de Catalunya i Universitat de Vic).

 

Font: Argumenta.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *