Cursos de català

 

Cursos per a afiliats i afiliades (oberts a tothom)

Cursos de català organitzats per la UGT: vegeu la pàgina de formació de la Federació d’empleades i empleats dels Serveis Públics-UGT de Catalunya, o bé accediu directament al portal dels cursos de totes les especialitats. Els cursos són presencials, de 90 hores i s’ofereixen amb descomptes importants per a les persones afiliades, tot i que estan oberts a tothom. Certificació del Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL).

Autoaprenentatge i cursos a mida

CFA Maria Rúbies:  és el centre d’autoformació vinculat a la UGT de Catalunya. Ofereix cursos de català a mida per a col·lectius específics de treballadors i treballadores afiliats al sindicat. Entre altres recursos, d’un centre d’autoaprenentatge de català.  Adreça: rambla del Raval, 29-25, 1a planta. 08001 Barcelona. Telèfon: 93 310 30 94. Consulteu la pàgina web i el tríptic del centre.

L’Escola té un bloc propi de recursos de català.

Cursos per internet

Parla.cat. Espai virtual d’aprenentatge que posa a l’abast de tothom materials didàctics per aprendre la llengua catalana. El curs es pot fer seguint la modalitat lliure o la modalitat amb tutoria.


Cursos del 
Consorci Per la Normalització Lingüística (CPNL).

CPNL. El Consorci per a la Normalització Lingüística ofereix de forma generalitzada en tot el territori cursos de nivells inicials, bàsics, elementals, intermedis i de suficiència que s’adrecen a la població adulta de Catalunya. Les modalitats bàsiques en què es presenten són l’ensenyament presencial, l’ensenyament a distància i l’ensenyament en línia. Disposa d’un cercador de cursos per localitat i nivell.


Altres informacions d’interès:

Certificats de català de la Direcció general de Política Lingüística

La DG de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya convoca cada any proves per a obtenir els certificats de català, títols oficials amb reconeixement internacional i validesa indefinida.  S’estableix un període d’inscripció a principi d’any i les proves tenen lloc entre els mesos de maig i juny. Per a més informació, cliqueu aquí.

 

12 comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *